Kostholdsveiledning

Er kroppen din i balanse får du mer energi og overskudd. Maten du spiser har stor innvirkning på helsen din og hvordan du har det. Det er mange som sliter med lite overskudd og ikke har energi til mange av hverdagens gjøremål. Ernæringsfysiologen kan hjelpe deg på veien om det er små eller store endringer du ønsker å gjøre for å få en bedre helse. Kosten har en helsefremmende effekt som vi kan nyte godt av hvis vi spiser ren og variert mat.

I en hverdag med mye stress og lite tid til matlaging kan det ofte bli ”enkle løsninger” som ikke gir deg det overskuddet du ønsker. Ferdigmat og halvfabrikata inneholder ofte mye sukker, salt og dårlig fett. Dette kan svekke helsen din over tid og gi deg lite energi.

Ernæringsfysiologen vil sette sammen et kosthold som er tilpasset dine behov og jobbe sammen med deg til å nå dine mål. Vi setter fokus på et variert kosthold som skal gi deg rikelig med sunne næringsstoffer , vitaminer, mineraler, antioksidanter og sporstoffer. Riktig balanse av proteiner, fett og karbohydrater.